Hosted by imgur.com

Túto poučnú recenziu si pre nás pripravil Tepero, za čo má našu nehynúcu vďaku... Chcel by som aj ostatných vyzvať k spolupráci na tejto rubrike!!!


DJ Zinc (vlastným menom Benjamin Pettit) je drum and bass / breakstep DJ z Veľkej Británie. Od roku 1991 spolupracoval s Ganja Kru True Playaz , a často býval(býva) v spojení s priateľom a radcom DJ Hype. Riadi tiež Bingo Beats, hudobné vydavateľstvo, ktoré vydáva drum and basové a breakstepové nahrávky. V roku 2001 vydal 1.album, remix z jeho vlastnej produkcie s názvom Beats By Design. V auguste 2004 vydal svoj druhý album s názvom Faster. Zaujímavosťou albumu je ,že zrýchľuje tempo pesničiek od prvej po poslednú (z 40bpm do 100 v poslednej).

Bol jedným z prvých drum and bass producentov, ktorý zabodoval s R&B 2step singlom z roku 1999 s názvom 138 Trek. Ešte pred tým v roku 1994 so songom Super Sharp Shooter začal energickú hip hop/jungle fúziu a a remix hitu od Fugees ''Ready Or Not ' stále devastuje tanečné parkety po celom svete.

Nedávno sa spojil s Ms Dynamite, s jedným z najúspešnejších umelcov UK garage vôbec a vyprodukovali nový výbušný singel 'Wile Out' . Rovnako ako Ms Dynamite, Zincovy trval návrat na scénu 2 roky, ale teraz je späť s novým zvukom, ktorý sa nazýva 'Crack House'. Crack house zapadá niekde medzi rýchlosťou garage a minimal house, s kombináciou s vokálmi Mc Dynamite vytvára pekelnú atmosféru. V Británii je to veľký hit a Dj Zinc je momentálne veľmi populárny.

Ďalšie informácie, hudbu, videá nájdete tu http://djzinc.com/

Tu som vybral 2 videá, prvé je remix hitu od Fugees , jedno s mojich najobľúbenejších dnb remixov a druhé video ktoré predstavuje nový štýl hudby crack house.

3 Responses so far.

  1. Majčo says:

    celkom v pohode nakladačka... inak všimli ste si že začali hrať veci na fmku ktoré vystúpia na pohoda... napr dnes už zahrali DIOYY a pred chvilou aj tohto DJ Zinca.. sranda... inak radšej by som ho videl ako dnb dj-a ako crack house...

  2. tepero says:

    Aj ja by som bol radsi keby hral dnb ,ale on sa bude asi snazit prezentovat svoj novy styl,ale aj ten je dobra pazba...

  3. karci says:

    sak to zname to mozeme taketo........

Leave a Reply