Góly: Mrva I., Krist M.
ŽK: Mrva M., Benko T./Joppi/
ČK: neboli
Rozhodca bol živý kkt:/
Divákov:…obstojne nato, že bola v Marietáli púť:)
Najlepší na ihrisku bol “pán rozhodca”, no comment

V nedeľu sa odohralo ďalšie majstrovské futbalové stretnutie VI. ligy na “roli” a to doslovne, na pútnickom mieste v Marianke, kde domáci OŠK privítal mančaft CF Kaplna. Hostia prišli do Marianky v posilnenej zostave oproti minulému kolu, keď im chýbali Tomáš Somorovský a Tomáš Benko kvôli pracovným povinnostiam a služobným cestám. CF Kaplna prišla do Marianky odčiniť minulo týždňovú domácu prehru so Sološnicou. Plány a chuť im však načechral už na začiatku zápasu len pohľad na ihrisko, ktoré sa na hraciu plochu vôbec, ale vôbec nepodobalo a keby na tej roli neboli osadené bránky a tribúna s bufetom tak by človek povedal, že sa tam pasú kravy abo inačá lichva.
Zápas sa začal veľmi rozháranou hrou oboch mužstiev, hrala sa tzv. prekopávaná z jednej strany na druhú. Ihrisko bolo velice krátke a nespĺňalo nič ani len normy VI. horskej.:/ Kombinácia viazla. Domáci o čosi viacej zvyknutí na ich rolu sem tam zakombinovali a snažili sa ohroziť hosťujúceho brankára, ktorým bol v tomto zápase na prekvapenie Peter Barányi, ktorý alternoval za Franta Kaberleho Krajčoviča, ktorý nevedno prečo na predzápasový zraz jednoducho neprišiel. Po nejakých strelách hostí, ktoré len tesne míňali domácu bránku však prišiel výpad domácich po pravej strane, kde prenikajúceho záhoráka preblafol po fajkách Matúš Mrva a “Man of The Match” odpískal proti hosťom trestný kop a udelil prvú žltú kartu zápasu. Po realizácii tohoto trestňáku a skrumáži sa mičuda dostala pred šestnástku hostí odkiaľ nechytateľne vypálil jeden zo záhorákov a bolo 1:0:(. Zápas pokračoval naďalej veľmi rozhárane, hosťom sa nič nedarilo. Zhruba štvrťhodinu pred koncom polčasu sa mičuda čudesne odrážala pred šestnástkou hostí, Gugul sa ju snažil odpáliť do bezpečia, ale sa mu neštastne odrazila do ruky, resp. si ju tam nastrelil a sudí neváhal ani sekundu. Ďalší trestný kop z poza šestnástky realizovali záhoráci učebnicovo, gólman hostí bol bez šance 2:0:(. Po tomto góle však hostí zamrazilo v krátkom slede opäť, to keď domáci hráč vypálil a mičuda sa odrazila od brvna dolu a nikto nevie či gól bol abo nie, podstatné však bolo, že sa v hre pokračovalo za stavu 2:0. Po druhom inkasovanom góle sa však hostia nevzdávali a snažili sa do polčasu nepriaznivý stav skorigovať, čo s im aj podarilo. Opäť po nejakej odrazenej lajdane sa k nej dostal Ivan Mrva, prehodil si ju na pravačku a krížnou strelou prekvapil domáceho gólmana a znížil stav na 2:1:). Za tohto stavu sa odchádzalo do kabín. Na začiatku druhého polčasu prišlo k postupným striedaniam, keď ihrisko opustil Gugul, ktorého striedal Šaňo Lepiš, následne bol opäť posun v zostave smerom hore, keď sa na hrot dostal Matúš Mrva. Na ihrisko sa v priebehu druhého polčasu dostali aj Bezo s Ondrejom Vittekom. Hra bola rovnaká ako v prvom polčase, avšak bolo badať, že hostia majú mierne navrch a robia šecko preto aby nepriaznivý stav zvrátili. V priebehu druhého polčasu bolo vidieť množstvo tvrdých, nevyberaných zákrokov na Branďa, na Ička, ale bez odozvy pána kárenka. Domáci sa ku koncu zápasu dostávali pod tlak hosťujúceho CF. Kaplna tlačila, tlačila až sa dočkala vyrovnania, ktoré prišlo po rohu z hlavy Krista, chvala Bohu:), 2:2. Do konca zápasu ostávalo eče dostatok času aj na otočenie celkového score, ale z omylu nás vyviedol opäť muž číslo jeden na hrisku, spomínaný kktko, sudí. V čase keď sa hostia snažili vsietiť rozhodujúci banán ich nádeje pochoval spomínaný trulo tým, že koniec duelu odpískal o 5 min skôr, čím sa fakt vyznamenal a korunoval svoj bezchybný výkon.
Vzhľadom na celkový priebeh zápasu odchádzali fans hostí spokojní a čiastočne zrehabilitiovaní po minulotýždňovej domácej prehre.

Výrok zápasu: “Už sa móže hrešit, už je po štvrtej a tým pádom aj po púci” povedal neznámy záhorák na tribúne pod bufetom, ked sa rehotal ničemu a bubnuval na bongo.

Úroveň zápasu : vzhľadom na niektoré spomínané faktory bieda:(, škoda:(…

red.: Koivu

4 Responses so far.

  1. Majčo says:

    Opäť vynikajúca reportáž, na ktorej som sa super zabavil... heheheeeee :D

  2. koivu says:

    no kurváááááááááááááááááááááááááááááááá :) díkes

  3. tepero says:

    v Cataji piskal podobny kktko...

  4. brandis says:

    naparááááádu, že taký chleba kupim

Leave a Reply