Góly: Mrva M. Bacigál 11m
ŽK: Benko B./ Branďo/, ale mohlo byť aj viac za tie reči
ČK: chvala Bohu žiadna
Rozhodca: obstojne, rúbal to na obe strany rovnako
Divákov:…na to, že prvý domáci zápas, veľká bieda, ale 60 € je núťer:)
Najlepší hráč: Ťažko hľadať, snáď len Benko B./Branďo/:) bojoval…..


Včera sa odohralo ďalšie majstrovské futbalové stretnutie VI. ligy na STADIO DALL ´ARA, kde sa po prvýkrát v novej sezóne predstavila domáca Kaplna proti zdatnému protivníkovi zo Záhoria, Sološnici. Po predchádzajúcich 2och víťazných zápasoch vonku a po minulo-týždňovej prestávke , keď mala Kaplna voľný žreb teda priaznivci domácich neočakávali na domácom ihrisku nič iné ako víťazstvo.
Zápas sa začal vo vlažnom tempe, do polovice polčasu bez vážnejšieho ohrozenia oboch brán. Kaplna, ktorá nastúpila v pozmenenej zostave oproti predchádzajúcim kolám hrala veľmi zakríknuto a ustráchane, nemal ani kto poriadne vystreliť na bránu hostí, podarilo sa to až Matúšovi Mrvovi asi v polovici polčasu, keď jeho strela z trestného kopu len tesne minula svätyňu hostí. Čo však nikto z domácich nečakal bola ďalekonosná strela hráča hostí asi z 30 metrovej diaľky, ktorú domáci gólman Franto Kaberle kapánek podbehol a už len sledoval jak sa “mičuda” trepoce v sieti . Inak záhoráčisko to aj milimetrovo trafil do šibenice, 0:1:). Po tejto studenej sprche nasledovala reakcia domáceho trénera, keď okamžite stiahol z hry Kotúča/ Dávid B./, ktorého nahradil Ondro/mladý richtár/, ktorý mal podľa vyjadrenia trénera nastúpiť od začiatku, avšak sa na predzápasový zraz nedostavil na čas / pozn. red./. Po tomto striedaní sa však polčas už len dohrával bez vážnejších šancí na oboch stranách.

Po zmene strán a výplachu palíc, o ktorý sa postaral domáci tréner nastúpili domáci odhodlaní nepriaznivý stav zvrátiť. Po sérii rohových kopov a hlavičiek sa im to však nedarilo, hralo sa naďalej rozhárane. Tréner siahol aj k druhému striedaniu, no eče krátko predtým ako bol pripravený Gugul zasiahnuť do hry prišiel druhý úder pre domácich. Blesk z jasného neba a bolo nelichotivých 0:2:). Tréner reagoval tak, že Ivan M. išiel dolu z ihriska, nahradil ho Gugul, ktorý sa posunul na ľavý kraj obrany, Martin Krist išiel na posledného a Martúš M. posilnil útok. Do konca ostávalo eče kopu času na zvrat. Po ďalšom striedaní, keď z hry odstúpil Šaňo Lepiš, ktorého nahradil Bezák sa hra postupne rozbehla a domáci sa snažili o gól, ktorý napokon aj prišiel. Vsietil ho po indivindi akcii Matúš M., ktroý si vychutnal obrancu aj brankára hostí, 1:2:). Po rýchlej rozohrávke sa domáci stále snažili, ale mohli aj inkasovať, to keď po rohu hostí a trme-vrme pred bránou domácich zachraňoval millimeter pred bránkovou čiarou Peter Barániy. Po ďalšom útoku domácich zasa čaroval golman hostí. Na druhej strane sa zasa mohla pískať penalta, keď po súboji s Bezom spadol “záhorák” v pokutovom území domácich a hostia sa dožadovali pokutového kopu. Nepískalo sa a hra pokračovala. Jedenástka sa však na radosť domácich priaznivcov predsa len pískala, a to po faule na Fera Bacigála, keď vnikol do pokutového územia, kde ho nekompromisní záhoráci sepálili, načo aj doplatili. Sám faulovaný ju z prehľadom premenil, 2:2:). Potom však prišlo aj k nepríjemnému stretu Branďa s jedným z hosťojúcich hráčov, kedy zostal Branďo ležať, no po krátkom ošetrení pokračoval so sebazaprením. Hralo sa až do konca, každý cel vyhrať. Domáci mali eče nejaké šance a keď sa už,už zdalo, že sa stretnutie skončí remízou, prišiel klinec do rakvy domácich. Po ľavej strane unikol jeden z hostí, zacentroval, nabiehajúci záhorák nechytateľne, možno chytateľne, to ví iba Kaberle hlavou zakončil na konečných 2:3:). Domácim už neostalo času na vyrovnanie a tak sa zrodila prvá prehra v novej sezóne! Škoda smolný zápas to bol:)

Výrok /po /zápasu:): “Sa spamataj!!!” Povedal Palo Loj u Tvarvožka na tlačoffke po zápase Frantovi Kaberlemu Krajčovičovi nékedy okolo 23.00 ZULU, ked nás vyhánala tetka Iveta:)

Úroveň zápasu : mrte:)

Váš redaktor: Rišo /KOIVU/

6 Responses so far.

  1. Majčo says:

    skutočne profesionálna recenzia za ktorú by sa nemusel hanbiť ani žiaden športový publicista :))) len tak ďalej

  2. tepero says:

    skoda,ani zlepseny vykon kaplnacanov v 2.polcase im nepriniesol ziadny bod do tabulky...

  3. koivu says:

    ..........kokos né, že zlepšený výkon, ale striedaniééééééé kurva striedaniéééééééééééé, šak sa na to nedalo kukat, shit......:(

  4. karhan says:

    no ale mohol si sa viac povenovat tomu 2 golu hosti to by stelo za to. :)

  5. koivu says:

    Počúvaj Karhan ma neser už do piče, já mám na šecko pamatat? Šak som ho ani nevidel do piče, som to aj hovoril v šenku, tak jak som sa mu mohol kurva piča vacej povenovat, možeš to písat Ty, v úplnej pohode..........kurva ked sa sústredím na to čo mi Orličák hovorí tak nekukám sa okolo seba jak jebo ale dávam pozor, lgické né? Aj Ty by si mal dávat pozor ked Ti nékdo néčo hovorí a né potom trepat pičoviny do vetra, že hento lebo toto.........fuck

  6. Anonymous says:

    fuuu Koivu chudak karhan šak mu tolko nenakladaj... :))

Leave a Reply