Góly: Benko T. /Joppi/, Gašparovič T., Bacigál F.
ŽK: na veľké prekvapenie neboli, napriek neustálemu p1čungu:)
ČK: neboli
Rozhodca: konečne normálny, nebolo ho moc vidieť, chvala Bohu:)
Divákov:…bol svátek, tak obstojne
Najlepší hráč: šeckých na hrisku prečnieval Branďo, ale aj Joppi solídne

V utorok pokračovala VI. liga v rýchlom slede, nakoľko sa kvoli svátku hrá anglický týden hoci to neni sobota-streda-sobota, ale nedela-úterek-nedeľa. Domáci mančaft CF Kaplna privítali na STADIO OLYMPICO “hadárov” zo Svätého Jura.
Zápas sa začal celkom v tempe, keď sa domáci snažili hrať nátlakovú hru na hosťujúcu bránu, avšak boli bezzubí v koncovke. Na druhej strane sa snažili aj “hadári” prekvapiť domáceho gólmana Franta Kaberleho Krajčoviča, ktorý v zostave minule chýbal z doteraz nezistených dovodoff. Franto sa však prekvapkať nedal a šecky situácie pred jeho svätyňou riešil z veľkým prehľadom, ako kedysi jeho predchodca a jeho veľký vzor Fižol:). Po bezgólovej dvadsaťminútoffke sa však domáci predsa len presadili, to keď sa Ivan Mrva potkol a milimetroffkou našiel v ulici Joppiho, ktorý sa predral do šestnástky hostí, zastonal si, to doslovne a tam krížnou strelou nezadržateľne vsietil, 1:0:). Po tomto góle sa zdalo, že sa domáci dostanú na koňa a eče do polčasu priklincujú hostí na ich polovicu. Opak bol však pravdou, domáci sa akoby uspokojili, prestali behať a na prekvapenie všetkých sa práve hostia dostali k ohrozeniu domácej brány, avšak stav zostal do polčasu nezmenený.
Do druhého polčasu nastúpili domáci s jednou zmenou, keď z hry odstúpil Šaňo Lepiš a nahradil ho Tomáš Gašparovič. Striedanie domácemu trénerovi vyšlo nad očakávanie, keď sa Tomáš presadil gólovo hneď na začiatku svojho pobytu na hrisku, keď po skrumáži pred bránou hostí prepasíroval mičudu do sita, 2:0:). Po tomto góle hrali domáci už s väčším pokojom na kopačkách, nepúšťali hostí do ničoho a vytvorili si aj ďalšie obrovské šance. Tú najväčšiu spálil vari Joppi, keď postupoval sám na hosťujúcu bránu, avšak namiesto spätnej prihrávky na Rybu volil zakončenie z veľkého uhla, mičuda skončila na bočnom site, škoda. Domáci si utvorili aj ďalšie šance, avšak s jalovým zakončením. Po ďalšej akcii a nahrávke na Tomáša Gašparoviča a jeho zakončení skončila lobda opäť v sieti hostí, avšak tento banán nebol uznaný kvoli údajnému offsajdu. V zosave domácich prišlo k ďalšiemu striedaniu, keď z hry odstúpil kapitán domácich Ivan Mrva, nahradil ho Bezo, ktorý si kapitánsku pásku aj ponechal do konca zápasu. Týmto striedaním sa posunul Branďo hore a Bezo dozadu miesto neho. Zdalo sa, že hostia sa už k ničomu vážnejšiemu nedostanú, že zápas sa bude len dohrávať, avšak pred koncom zápasu bol faulovaný jeden z hosťujúcich hráčov , z čoho rezultoval trestný kop. Kaberle si postavil múr, ale márne. “Hadár” vypálil možno z 25 metrovej diaľky a domáci gólman Kaberle opäť “zakúril”, čím sa postaral o zdramatizovanie duelu, 2:1:(. Hostia nabudení týmto banánom sa snažili eče do konca zápasu vyrovnať čo sa im skoro aj podarilo. Vypracovali si eče nejaké šance strely, ale našťastie pre domácich netrafili bránu. Aj domáci sa eče dostali k slovu v závere, keď mali eče jednu, dve strely avšak tiež mimo brány. V úplnom závere mali eče domáci výhodu rohového kopu, z ktorého sa im podarilo spečatiť konečný výsledok stretnutia na 3:1:). Posledný banán zaznamenal Fero Bacigál, ako to však bolo, resp. ktorou časťou tela, ani srnka netuší:).
Domáci hráči, ako aj ich fanušíkovia boli s výsledkom spokojní.


Výrok zápasu:): “Zabit ho je málo!!!” Povedal starý Bezo Frantovi Kaberlemu Krajčovičovi tesne pred zápasom v kabíne na margo toho, že sa nedostavil na nedeľný zápas, ktorý hrala Kaplna v Marianke.

Úroveň zápasu : mrte:)

Red.: KOIVU

5 Responses so far.

  1. Majčo says:

    Heh... ako vždy solídna práca a perfektná zábava :DDD ... "jeho veľký vzor Fižol" som bol skoro mŕtvy :)))))))))

  2. koivu says:

    Fižol je legenda klubu, priam IKONA:) jak Wayne Grezky v Edmonton Oilers:))))

  3. tepero says:

    len 2 otazky:Preco hovoris juranom hadari a preco Franto Kaberle Krajcovic nebol v nedelu na tom zapase?

  4. Anonymous says:

    Te pero Juranom sa hovorí hadári preto lebo Šarfianom syslari a Franto Kaberle Krajčovič nebol v nedelu na zapase lebo sa v sobotu nakmasal jak malý boh :)) Pedro

  5. kodik says:

    noo ale nervy diviakov si neviete ani predstavit ked letela na kaberleho lopta!!! :))

Leave a Reply