Góly: Somorovský T. 2x, Lepiš Š., Bacigál F., Benko T./Joppi/, Benko L., Mrva M.
ŽK: Bacigál F.
ČK: neboli
Rozhodca: mierny bibasko, ale našťastie roboty moc nemal
Divákov:…vypredané :)
Najlepší hráč/i/: po tem brutal víkende si zaslúžia šeci absolutórium:)

V nedelu po velice, ale velice tažkém brutal víkende, ktorý absolvovali mnohí, fanúšikovia, funkcionári, no a samozrejme hráči nevynímajúc pokračoval program VI. ligy. CF Kaplna sa v nahustenom programe opäť predstavila pred domácimi fans s novým kapitánom Branďom na vypredanom BRITANIA STADIUM, kde hostila “B”éééčko Baníkov z Pezinka, na ktorých tiež bolo vidno, že majú šeckého plné zuby, ale nikdo nevedel z čeho to pramení?:)
Od začiatku zápasu bolo jednoznačne vidieť, že tempo zápasu budú diktovať domáci, čo sa aj potvrdilo. Po prvých 10-tich, 12-tich minútach sa domácim aj podarilo gólovo presadiť, keď sa k odrazenej mičude dostal pred šestnástkou Tomáš Somorovský a z jej hranice trafil do sita, 1:0:). Po chvíli prišla akcia z pravej strany, Joppi našiel krížnou prihrávkou cez velké vápno Šaňa Lepiša, ktorý aj pomocou tyče, možno aj s Božou, do ví, trafil do odkrytej svätyne hostí, 2:0:). Domáci mali jednoznačne navrch, boli o krok vpredu a hrali to čo potrebovali. Do polčasu sa eče postupne gólovo presadili Fero Bacigál, Joppi, Ryba s prehľadom Paula Gascoina zvýšil už na pre hostí nelichotivých 5:0:) a pol časovú gólovú bodku dal Tomáš Somorovský, 6:0:). Tesne pred koncom polčasu však došlo v zostave domácich k vynútenej zmene, kedy sa zranil Tomáš Gašparovič a na hrisko poslal domáci tréner mladého richtára, Ondra Vitteka. Do druhého polčasu nastúpili domáci s ďalšími zmenami v zostave, keď z hry odstúpili Fero Bacigál a Šaňo Lepiš, ktorých nahradili Bezo na posledného s Gugulom, ktorého poslal tréner na hrot útoku spolu s Matúšom Mrvom a Tomášom Somorovským. O osude zápasu bolo už dávno rozhodnuté, čo vedeli oba mančafty a tak sa hralo v klude bez väčších emócii, čo v Kaplne nebýva zvykom ani obyčajom:). Domáci sa eče snažili spraviť fanúšikom čo ich prišli podporiť nejakú tú gólovú radosť, avšak nečakane musel z hry odstúpiť Bezo, ktorý sa nešťastne zranil. Tým pádom Kaplna dohrávala o 10tich, keďže domáci tréner vyčerpal všetky striedania. Gugul sa posunul na svoj flek do obrany a domáci sa už tak hore nehrnuli, kontrolovali priebeh zápasu, súperovi toho aj napriek oslabeniu moc nedovolili a držali ho na dištanc. Matúš Mrva pridal do vitríny eče jeden banán, bolo 7:0:) a diváci si prvýkrát v sezóne zaskandovali, že 10sať, či?:) Potom sa však aj na domácich prejavila kondička či vinobranie, či čo a hneď sa z toho zrodili 2-3 trestné kopy na Kaberleho klétku, ktoré však na prekvapenie v site neskončili:P. Čo však nebolo, predsa len na konec bolo.:):( Po útoku hostí a nejakej odrazenej lobde vypálil jeden z “Baníkov” na Kaberleho s poza šestnástky, lobdu ani poriadne netrafil, avšak na /ne/prekvapkanie všetkých, skončila mičuda núťer, hostia vsietili čestný banán 7:1:(. Stretnutie sa potom už len dohralo k spokojnosti všetkých, hlavne tých čo už boli smadný:)

Výrok /pred/zápasu:): “Oni majú zelené, dajte si kakavové!!!” Povedal VOVA po tom jak sa vrúcil do kabíny pred zápasom a oboznámil tak domáci mančaft aj realizačný team o skutočnosti, že Pezinok nastúpi, podľa jeho vyjadrenia zrejme v zelených dresoch:).
Úroveň zápasu : mrte:)

red.: KOIVU

7 Responses so far.

  1. Majčo says:

    Rišo, tak teraz fakt klobúk dole..... Na tejto recenzii som sa skutočne narehotal jak také hovadiščo :DDDDD

  2. kardan says:

    majco toto je raportaz a ne recenzia. :) este kebyze je nejakeee to foto.

  3. koivu says:

    Díkes............. z letiska nás zdraví Kamil Peteraj..:)

  4. Anonymous says:

    Koivu čo dodať len jedno... na parádu.... :)) Pedro

  5. brandis says:

    je v pohode len si ma tam mohol aspon raz sponemut ze som sa tam troska motal:):)

  6. Anonymous says:

    skvela praca.. :) JUSO

  7. Těpero says:

    hej koivu ked bude nhl a ja neuvidim nejaky zapas tak mohol by si spravit taku reportaz,mna by to zaujimalo a kupil by som ci vsenku zato nejake to modranske:DD

Leave a Reply