Radi by ste k obľúbenému filmu priradili ďalšie, čo sa mu podobajú? Dobrá rada má cenu zlata, obzvlášť na internete. Odporúčaní sú tam tony, ale ich kvalita je kolísavá. Prevratné technológie ako triediť zábavný obsah ponúkajú viaceré webstránky. Avšak táto ma zaujala najviac.

Image and video hosting by TinyPic

„Je to ako hľadať ihlu v kope sena," povedal o snorení na webe pre server Latimes Blogs Stuart Skorman, jeden zo zakladateľov portálu ClerkDogs. Zlepšovák, s ktorým prišiel, považuje za nový a zábavný.
Funguje to jednoducho: zadáte meno svojej srdcovky a prehŕňate sa tipmi. Na výber sú filmy toho istého režiséra, také, čo sú viac sexi, politickejšie, menej podvratné alebo tie s podobným príbehom.
Z tisícov snímok z databázy má každá vlastný „genóm" s desiatkami vlastností. Sledovaná je hĺbka charakterov, miera čierneho aj suchého humoru, prípadne to, či vás film dojme k slzám, alebo či je taký zlý, až je kultový. Môžete si aj nechať vyhľadať snímku presne na mieru vášho vkusu.

Priznám sa, že som sa s tým chvíľku zabával a ak tam napíšete napr. PULP FICTION ale niečo podobné, budete prekvapení, koľko vychytávok nepoznáte. Skutočne vrelo odporúčam.

Zdroj: sme.sk

2 Responses so far.

  1. koivu says:

    čo s tým treba robit, som z teho nejaký zmetený...

  2. Majčo says:

    KOIVU: je to jednoduché, stačí tam napísať názov filmu, ktorý si videl a páčil sa ti a táto stránka ti na základe nejakých algoritmov vygeneruje výsledky v podobe názvov filmov ktoré by sa ti tiež páčiť...čiže ak napíšeš PULP FICTION tak ti to vypíše filmy s podobnou tematikou...samozrejme sa na tejto stránke nedá sťahovať...tu iba zisťuješ čo by si si mohol pozrieť a ak sa ti nejaký film zapáči, tak môžeš ísť napr na warez-bb a tam si ten film stiahnuť ...kapiš to?

Leave a Reply