To by som nebol ja, keby som niečo zaujímavé nevyčmuchal :D:D:D .. Okrem toho, že teda Röyksopp prídu koncertovať na Slovensko, je skôr o veľa zaujímavejšie MIESTO, KDE budú koncertovať!!! Prečítajte si nasledujúci článok prebraný z hudba.sk :


Nórske duo Torbjørn Brundtland a Svein Berge skryté pod názvom Röyksopp sa v lete po prvýkrát predstaví fanúšikom na Slovensku. Stane sa tak na novom hudobnom festivale Grape Festival v meste Pezinok, ktorý sa uskutoční 13.- 14. augusta.

Line-up festivalu sa bude skladať zo slovenských a českých kapiel, oba z festivalových dní však prinesú jedného zahraničného headlinera svetového formátu. "Chceme vytvoriť príjemný a hlavne kvalitný hudobný festival, kde by sa každý cítil dobre. A toto všetko obohatiť jedným zahraničným hosťom na každý deň, čo sa nám myslím podarilo v podobe skupiny Röyksopp aj zatiaľ naplniť", hovorí jeden z organizátorov Ján Trstenský.

Poznáme už aj ďalšie doteraz potvrdené mená, ktoré naplnia program pezinského festivalu, sú to napr. Tata Bojs (CZ), Para, Puding Pani Elvisovej, Diego, The Swan Bride alebo Billy Barman. Ďalší interpreti budú postupne pribúdať.

Organizátori Grape Festivalu však chcú okrem zaujímavých kapiel ponúknuť aj vysoký štandard podujatia po technickej a sociálnej stránke. "Cieľom je všetko urobiť na úrovni vyspelých európskych festivalov, budeme sa snažiť priniesť ľudom čo najväčší komfort, aby po víkende odchádzali spokojní, oddýchnutí a kultúrne vyžití," dodáva ďalší z organizátorov Juraj Podmanický (Cliché, Billy Barman).

Prvých 500 akciových vstupeniek sa začne predávať na budúci týždeň, všetky nové informácie budete môcť postupne sledovať na stránke www.grapefestival.sk.

Zaujímavé, čo poviete??? Budeme medzi prvými 500 ??? :)

Hosted by imgur.com

Pre zobrazenie celého článku klikajte SEM.

2 Responses so far.

  1. Majčo says:

    no som zvedavý s čím ešte vyrukujú a lichva urobí COME-BACK PEZINOK 2010 :D:D:D

  2. koivu says:

    Ti pííííčo ....

Leave a Reply