Zdravím všetky lichvy dobrej vôle a najmä vyznavačov kvalitného reggae. Vlastne ani nemusíte byť takí vyznavači tohto hudobného štýlu, a však určite si nenechajte na Pohode ujsť pána, ktorého civilné meno je Earl Lowe (aka Little Roy). Jeho priezvisko skoro znamená "láska", nie je to perfektné, že človek s takým menom robí práve reggae, ktoré hlása lásku?

Narodil sa ako inak na Jamaice, haluz je to, že dátum jeho narodenia sa ani presne nevie - odhaduje sa, že prišiel na tento svet v 1950 - 1953. Asi im moc dobre matrika nefunguje :)  Inšpirovaný jeho bratom sa tiež dal na dráhu reggae umelca, a však dodnes sa skôr považuje za postavu reggového undergroundu ako za jeho predstaviteľa. Najviac sa preslávil prerábkami pesničiek od Nirvany do reggae rytmusu a musím povedať, že je to totálna kvalitka. Ak by som pesničky od Nirvany počul až po jeho verzii, tak poviem, že to bolo presne naopak :)

Dúfam, že všetkým chronicky známe songy od Nirvany ako Lithium, Come as you are, About a girl a podobne zaznejú na trenčianskom letisku. Neviem ako vy, ale ja si tento koncert určo nenechám ujsť.

Nezabudnite sa pripojiť do tohoto našeho hudobného vzdelávania.


3 Responses so far.

  1. koivu says:

    To bude kurva, že dobrý náklad!!!! :-)

  2. tepero says:

    legenda reggae,som si stiahol album od neho Battle for Seattle ,je to mega,genialne...

  3. majčo says:

    prádaže to bude náklad.. už sa teším.. tepero hento je kvalitný album odporúčam všetkým stiahnuť a vypočuť si

Leave a Reply