Som veľmi rád ,že Pohoda dokázala vybaviť aj toto producentské duo z „elity“ svetového drum and bassu.Podľa mna sa schyľuje jednému z najlepších výstúpení ,aké kedy na Pohode boli.Minulé roky pochodili veľa festivalov,a ich výstúpenia vždy patrili k ozdobám každého z nich.

V roku 2005 duo vypustilo veľké klubové hity ako 'Hoodrat', 'Menace', 'Iron Fist' a ‘The Ten Tonne ,ale tým to len začalo.V roku 2008 vydali mega úspešný album MORE THAN A LOT, ktorý ich katapultoval medzi svetovú špičku drum&bass a dubstep producentov.

Ich najlepšie ocenenia na Drum & Bass Awards:
2009 Chase & Status Best Producer
More Than Alot Best Album
„Take Me Away“ Best Track
2011 Chase & Status Best Live Act
Best Producer

Saul Milton alias "Chase" a Will Kenard alias "Status" už neuspokojuje len krútenie mixákov a dali priechod svojim hudobným nápadom skrz gitaru, klávesy a mašinky. Pribrali bubeníka, pozvali nespočet vokalistov a poslali Pendulum a všetkých ostatných kolegov s pokusmi o live hranie do dôchodku. Len pár rokov im stačilo,aby sa vyšvihli navrchol.
Minulý rok vydali album "No More Idols" a kritici ho prirovnali k poslednému albumu od Prodigy, ktoré mimochodom sami obdivujú.
Myslím ,že takto stručne vám to bude stačit,už len sa tešiť na ich show na Pohode a hlavne to nezmeškať ,It's no problem for me, but it's a problem for you!:))
















5 Responses so far.

  1. koivu says:

    To čo je za pičo - kokocinu? FUCK:_/// kde je kurva David Haselhoff piče???? :-O ...

  2. tepero says:

    dj mitch bjukenen

  3. Majčo says:

    Tepero dik za recenziu :) .. tiež zdielam tvoj názor že to bude zrejme jedno z najlepších vystúpení tento rok.. hlavne nech nie sú moc neskoro

  4. koivu says:

    Eríka Eleniak?

  5. tepero says:

    PROBLEM?

Leave a Reply