Neviem, či bude pravidelná, záleží na tvorcovi a autorovi tejto rubriky, ktorým nie je nikto iný ako náš Riško :-))) Všetkým prajem príjemnú zábavu





Slovan Pernek 0 vs. 5 CF Kaplna



Góly: Somorovský, Benko T./Joppi/:), Lepiš 2x, Mrva M.
ŽK: Benko D. /Kotúč/:)
ČK: neboli
Rozhodca na búdu nedostal:), ale mohol!
Divákov:…mrte:)
Najlepší hráč: Benko B./Branďo/:)

Včera sa odohralo majstrovské futbalové stretnutie VI. ligy na štadióne v Perneku, hmm no skorej na roli ale o tom potom, kde domáci Slovan privítal “dream team” z Kaplnej.

Po prvej polhodine , kde mala jednoznačne navrch Kaplna, ktorá mala územnú prevahu, avšak hral proti nej nie len veľmi zlý terén, ale ako to už býva zvykom aj trulko čo celé stretnutie akože rozhodoval sa hosťom predsa len podarilo strelecky presadiť dvomi gólmi ku koncu prvého polčasu, kedy sa postupne presadili Somorovský a Benko T. Joppy.
Druhú polovicu zápasu začali “záhoráci” tlakom, čo bol výsledok toho, že hostia drichmali. Po prestriedaní v mužstve domácich aj hostí sa však opäť dostali hostia na koňa, hlavne vďaka zodpovednému výkonu Brandísa, ktorý by čeraj odhlavičkoval aj kýbel gitu. Napriek tomu, že Tomáš Somorovský nepremenil pokutový kop, ktorý bol nariadený práve po faule nea neho. Opäť sa potvrdilo sraré známe, že faulovaný by nemal kopať. Postupne však hostia pridali ešte 3 banány, keď sa postupne presadil Šaňo Lepiš, ktorý skóroval 2x a na konci zápasu Matúš Mrva, ktorý vymietol pravý horný roh domácej brány a golmanovi domácich tak nedal najsammenšiu šancu:). Kaplna tak zdolala Pernek po zodpovednom výkone hladko 0:5 a do tabulky si pripísala prvé 3 body v novej sezóne:).
Brankár hostí Franto Kaberle Krajčovič svoj mančaft podržal, keď pri konci zlikvidoval 2-3 nebezpečné strely domácich a udržal si tak prvý shotout v novej sezóne. Diváci odchádzali spokojní, hlavne Fižol:).

Výrok zápasu: “To mosel namerať Gugul, tú šibenicu s mikrometrom!:)))) povedal mladý Gugul, po vsietení posledného banánu z trestného kopu, ktorý realizoval Matúš Mrva.

Úroveň zápasu : mrte:)

6 Responses so far.

  1. Majčo says:

    :-DDDDD skorop som sa došťáááál... toto tu musí byť každý týždeň... vynikajúca práca RIŠKO som na teba hrdý...

  2. koivu says:

    .hehe, dúfam, že to nekdo okrem teba a mna ajokomentuje:))))

  3. brandis says:

    gugulko no naparádu si to napísal takýto článok som nečítal ani v športe!:):)

  4. tepero says:

    normalne by s teba mohol byt aj zurnalista,fakt great job...

  5. karhan says:

    noo normalne fanklub spravime: este ked te pero prestupi tak to bude very good.

  6. player says:

    super recenzia,isol by som nato aj do kina:-))

Leave a Reply