Góly: Lisinovič L., Bacigál F./11 m/
ŽK: neboli
ČK: neboli
Rozhodca bol živý kkt:/, presne ten čo to k.rvil aj v Marietáli:(
Divákov:…vypredané
Najlepší na ihrisku bol “pán rozhodca”, no comment…

V nedeľu sa odohralo ďalšie majstrovské futbalové stretnutie VI. ligy na totálnej oračine, teda “roli” v Kuchyni, kde sa predstavil mančaft CF Kaplna. Hostia nabažení predchádzajúcimi dobrými výsledkami, prišli nabudení a odhodlaní svoju dobrú formu potvrdiť aj v Kuchyni.
Avšak hneď ich chuť na focik prešla, to v momente, keď sa pozreli na podľa domácich, že vraj hrisko, ktoré bolo v katastrofálnom stave, proste hrúza.:( No a aby toho nebolo dosť, tak pre istotu stretnutie “viedol” presne ten istý trulo ako pred nedávnom v Marietáli, ktorý nemá o fotbale, ani o jeho rozhodovaní ani páru. Po týchto opäť na záhorí rušivých elementoch boli hostia odhodlaní, že si zo záhoria odvezú všetky body.
Zápas sa začal rozhárane, kombinácia viazla, ale bolo vidieť, že hostia sa usilujú hrať dopredu a streliť domácim čo najrýchlejšie góla. Po nejakých strelách na bránu domácich však neskórovali. Hosťujúci golman Franto Kaberle Krajčovič bol v prvom polčase v podstate bez práce. V prvej polovici polčasu sa po faule na Fera Bacigála dostali hostia k trestnému kopu. Trestňák zahral sám faulovaný Fero, ktorý posadil center z pravej strany milimetrovo na hlavu Lukáša Lisinoviča, ktorý nekompromisne poslal mičudu z malého vápna do sita a hostia sa prvýkrát v zápase tešili 0:1:). Po tomto góle mala Kaplna jasne na vrch, domáci sa trápili, avšak mohli sa dočkať aj oni, keď v pokutovom území hostí zahral neštastne rukou Ryba, resp. mu lobda skočila na tej roli v.jebanej do ruky, avšak na štastie si trulo tento moment na počudovanie nevšimol a v hre sa pokračovalo ďalej. Ku koncu polčasu eče vypracoval Gugul spoločne s Joppim góloffku pre Rybu, ktorý však zaváhal a domáceho gólmana neprekonal. Hosťom sa však potom zranil strelec úvodného banánu Lukáš Lisinovič a nahradil ho “rýchlik”, Dávid Benko / Kotúč/. Do polčasu už nezaujal žiadny moment a tak sa do kabín teda odchádzalo za stavu 0.1:).
Do druhého polčasu nastúpili hostia s jasnou taktikou udržať súpera na uzde, neinkasovať, prípadne pridať ďalší banán do súperovej siete. Hosťom sa to aj darilo, držali súpera na dištanc, avšak hra bola veľmi rozháraná, nebehalo sa a potom z toho pramenili chyby a protiútoky domácich. Našťastie vo svätyni hostí stála opora, Franto Kaberle, ktorý mal šecko pod palcom a zapeklité situácie riešil s pokojom angličana.:) Hosťom sa napokon podarilo pridať aj druhý banán, to keď po faule na prenikajúceho Kotúča do pokutového územia, siahli domáci k záchrannej brzde. Nariadený pokutový kop, premenil s prehladom Fero Bacigál a bolo 0:2:). V tom čase bol za lajnou ošetrovaný Gugul, ktorého trafil jeden z domácich šlapákom rovno na priehlavok, avšak trulo si to nevšimol. Po tomto momente sa však situácia na hrisku rapídne zmenila, lebo “Man of The Match” už nedal hosťom dýchať a šecký verdikty boli záhadne v prospech domácich, shit:/. Na bránu hostí sa valil jeden útok za druhým, jeden trestný kop za druhým a podobne. Eče aj šecký auty naopak sveta mával. Na štastie obrana dirigiovaná kapitánom hostí Branďom fungovala jak švajčárske hodzinky:). To čo si však hostia najmenej želali však aj napokon prišlo. Po súboji v šestnástke a trme-vrme zahral lobdu Gugul, tak, že nastrelil záhoráka a šeci si mysleli, že sa bude kopať odkop od brány, avšak jeden pár očí na celém svete to videl úplne inak a naopak, domáci kopali roh. Po zahranom rohovom kope z pravej strany sa lobda dostala na hlavu domáceho kapitána v malom vápne a ten ani sám nevedel jako poslal lobdu hlavou na bránu hostí. Lobda letela asi týden, avšak aj tak prekvapila hosťujúceho gólmana, ktorý sa potkol na nejakej jame, či hrbe či na čem podla jeho oficiálneho vyjadrenia na pozápasovej tlačooffke. Zrazu bolo 1:2:(. Domáci začali vystrkovať rožky a neustále hrozili, avšak hostia odolávali a tiež hrozili rýchlimi kontrami. Jednu z nich nepremenil striedajúci Tomáš Gašparovič, ktorý váhal pri zakončení. Hostia sa vďaka sudímu do šancí potom už nedostávali, bo furt pískal šecko naopak sveta. Domácim však odolávala obrana hostí ukážkovo a na vyrovnávajúci gól sa už nezmohli. Stretnutie sa teda skončilo 1:2:) a hosťujúci fans odchádzali spokojní a pochvaľovali si, že opäť raz zažili hezkou nedeli:).
CF Kaplna svoj cieľ splnila a odviezla si zo záhoria všetky body, aj keď nebolo to jednoduché.

Výrok zápasu: “Co to pískáš Ty hypisáku, kukaj co mám pro tebja prichystané” zakričal v druhom polčase neznámy záhorák na tribúne pod záhradami smerom k sudímu, a ukazoval pri tom na svoju nabrúsenú kosu, ktorou mával vo vzduchu…………:D

Úroveň zápasu : blvanica, škoda, ale nebolo to pričinením hráčov

4 Responses so far.

  1. Majčo says:

    heh naparáááááádu... hlavne výrok zápasu :D

  2. brandis says:

    chlapče ty míš talent na reportáže! tebja je škoda:):) je to naparáááááááádu

  3. karhos says:

    sak cele dni to robil tak to musii bit na paradu :)

  4. koivu says:

    Karhan byt je s Y na s I, ale díkes :)....., jedine, že by Ta nekdo bil fyzicky, tedy by si použil I.................

Leave a Reply